Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 19. 5. 2021
7:34
Hotel Transylvánie 4 ukončí příběh příšerek. Z Draculy a jeho monster se v traileru stávají obyčejní lidé.Hotel Transylvánie 4 ukončí příběh příšerek. Z Draculy a jeho monster se v traileru stávají obyčejní lidé.
Úterý 18. 5. 2021
14:58
Služba Apple Music už nebude tím, čím bývala. Připrav se na bezztrátovou kvalitu a prostorový zvuk.Služba Apple Music už nebude tím, čím bývala. Připrav se na bezztrátovou kvalitu a prostorový zvuk.
12:33
Kamara možná urážel papeže. Obránce, který obvinil z rasismu slávistu Kúdelu, nyní figuruje v případu, jenž vyšetřuje policie.Kamara možná urážel papeže. Obránce, který obvinil z rasismu slávistu Kúdelu, nyní figuruje v případu, jenž vyšetřuje policie.
11:26
Ariana Grande měla tajnou svatbu v Kalifornii. Na komorní událost pozvala méně než 20 lidí.Ariana Grande měla tajnou svatbu v Kalifornii. Na komorní událost pozvala méně než 20 lidí.
7:23
Manželku Jindřicha VIII. Tudora ztvární černošská herečka. V seriálu změnili barvu pleti historické osobnosti.Manželku Jindřicha VIII. Tudora ztvární černošská herečka. V seriálu změnili barvu pleti historické osobnosti.