Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 4. 5. 2021
17:00
Kamion naložený pivem havaroval. Lahve se povalovali přes celou silnici.Kamion naložený pivem havaroval. Lahve se povalovali přes celou silnici.
14:59
Prezident republiky podepsal novelu volebního zákona. V něm je zakotven nový model přepočtu hlasů na mandáty a jsou upravena kvóra pro koalice.
13:47
Záhadná smrt Slovenky Violy bylo neštěstí, které nikdo nezavinil. Prokurátor vysvětlil, jak mladá učitelka zemřela.Záhadná smrt Slovenky Violy bylo neštěstí, které nikdo nezavinil. Prokurátor vysvětlil, jak mladá učitelka zemřela.
12:58
Will Smith odhaluje pivní bříško. Covid mění těla hollywoodských herců.Will Smith odhaluje pivní bříško. Covid mění těla hollywoodských herců.
12:25
11:28
Kovy se setkal s dalajlámou. Pořád tomu nemůžu uvěřit, uvedl ve videu.Kovy se setkal s dalajlámou. Pořád tomu nemůžu uvěřit, uvedl ve videu.
9:28
V Mexiku se pod metrem s cestujícími zhroutil most. Úřady hlásí nejméně 13 mrtvých.V Mexiku se pod metrem s cestujícími zhroutil most. Úřady hlásí nejméně 13 mrtvých.
7:50
7:33
Pouličný autor tónov má spolupráci s Jaromírem Nohavicou. Nevěřil jsem, že se to podaří, říká.Pouličný autor tónov má spolupráci s Jaromírem Nohavicou. Nevěřil jsem, že se to podaří, říká.
Pondělí 3. 5. 2021
18:15
Vláda od 10. května otevře vleky ve skiareálech. „Perfektní načasování,“ směje se Zdechovský.Vláda od 10. května otevře vleky ve skiareálech.„Perfektní načasování,“ směje se Zdechovský.
17:42
Radovan Krejčíř se bojí o svůj život. Jeho zdravotní stav se v jihoafrickém vězení prý zhoršuje.Radovan Krejčíř se bojí o svůj život. Jeho zdravotní stav se v jihoafrickém vězení prý zhoršuje.