Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 5. 4. 2021
15:15
Nový film režiséra Lidské stonožky možná nikdy neuvidíme. Je tak nevhodný, že jej odmítají všichni distributoři.Nový film režiséra Lidské stonožky možná nikdy neuvidíme. Je tak nevhodný, že jej odmítají všichni distributoři.
13:23
Robert Downey Jr. slaví narozeniny. Chris Hemsworth mu věnoval dojemné blahopřání.Robert Downey Jr. slaví narozeniny. Chris Hemsworth mu věnoval dojemné blahopřání.
10:37
Žena v USA začala střílet do výdejního okénka Burger Kingu. Vadilo jí, jak dlouho musí čekat na svou objednávku.Žena v USA začala střílet do výdejního okénka Burger Kingu. Vadilo jí, jak dlouho musí čekat na svou objednávku.
8:59
8:39
Policie rozehnala ilegální party v Praze. Na večírku v bytě se bavilo 56 lidí.Policie rozehnala ilegální party v Praze. Na večírku v bytě se bavilo 56 lidí.
Neděle 4. 4. 2021
19:04
Spojené státy zvedají varovný prst pro Rusko. Žádají, aby Moskva přestala „zastrašovat“ Ukrajinu.Spojené státy zvedají varovný prst pro Rusko. Žádají, aby Moskva přestala „zastrašovat“ Ukrajinu.
16:26
Dají ti album jako víno, ale ty ho i tak piješ s kolou. H16 vydává skupinový projekt.Dají ti album jako víno, ale ty ho i tak piješ s kolou. H16 vydává skupinový projekt.
13:58