Čoje hodnotí: V juhomoravskej reštaurácii Essens je zážitkovou gastronómiou blanšírovaný pstruh aj šošovicový prívarok
Restaurace Essens, Hraniční zámeček.
Zdroj:
Čoje
Restaurace Essens.
Zdroj:
Čoje
Pstruh, fazuľky, kôpor.
Zdroj:
Čoje
Cvikla, baza.
Zdroj:
Čoje
Zemiaky, mak, slivka, Essens Restaurant.
Zdroj:
Čoje
Essens.
Zdroj:
Čoje
Rajčina, bazalka, slnečnica.
Zdroj:
Čoje
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Kam v Praze na nejlepší buchtičky se šodó: Kde mají ty nejměkčí s jemným vanilkovým krémem?
Hot dogu se vyhni, koktejl s touto crazy příchutí musíš zažít. Známe nejlepší a nejhorší věci na menu Five Guys
Čtyři druhy cukroví, které vykouzlíš do hodiny. Pralinky lehké jako obláček a čokoládové crinkles
Studenti z UMPRUM vytvořili designové půllitry pro Ambiente
Zdroj:
Čoje
1
/ 7
Sdílet