Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko
3. místo: Tonkotsu ramen (Japonsko). Tonkotsu ramen pochází z prefektury Fukuoka na japonském ostrově Kjúšú. Skládá se z extrémně bohatého, tučného vepřového vývaru, čerstvých nudlí, vajec s měkkým žloutkem a jemného vepřového bůčku.
Zdroj:
Flickr/volně k užití
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Nájemní krize drtí Evropu: V Česku nájmy za 10 let zdražily o 136 procent, jak jsou na tom další země?
Kam vyrazit na halloweenský výlet? Máme pět tipů, kde najdeš dýňovou výzdobu i spooky atmosféru
Praha se proměnila ve filmový plac. Netflix zde točí nový seriál
Petr vlastní oblíbený podnik Burgerman v Praze: Šest lidí má u nás burger doživotně zdarma
Zdroj:
Flickr/volně k užití
1
/ 1
Sdílet