Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko
3. místo: Tonkotsu ramen (Japonsko). Tonkotsu ramen pochází z prefektury Fukuoka na japonském ostrově Kjúšú. Skládá se z extrémně bohatého, tučného vepřového vývaru, čerstvých nudlí, vajec s měkkým žloutkem a jemného vepřového bůčku.
Zdroj:
Flickr/volně k užití
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Rozluč se s létem dobrým jídlem. Víme, kam na rostlinnou grilovačku, burčák i ústřice
Pokud miluješ okurky, tak tě potěší KFC novinka. Pickled Menu je tady
Zdeněk Pohlreich míří na YouTube. Přichází s vlastním kanálem
Nejen Kasárny: Navštívili jsme Karlín a vybrali tři TOP podniky, které stojí za tvoji pozornost
Zdroj:
Flickr/volně k užití
1
/ 1
Sdílet