Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko
3. místo: Tonkotsu ramen (Japonsko). Tonkotsu ramen pochází z prefektury Fukuoka na japonském ostrově Kjúšú. Skládá se z extrémně bohatého, tučného vepřového vývaru, čerstvých nudlí, vajec s měkkým žloutkem a jemného vepřového bůčku.
Zdroj:
Flickr/volně k užití
Galerie, které by tě mohly zajímat:
4 druhy cukroví, které vykouzlíš do hodiny. Pralinky lehké jako obláček a čokoládové crinkles
Česko má svou první dvouhvězdu! Michelin vybral to nejlepší z českého gastra
Otevírací doba na Vánoce a na silvestra: Kdy a kde si budeš moct nakoupit?
Itálie slaví gastronomický úspěch. Její národní kuchyně je na seznamu UNESCO
Zdroj:
Flickr/volně k užití
1
/ 1
Sdílet