Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko
3. místo: Tonkotsu ramen (Japonsko). Tonkotsu ramen pochází z prefektury Fukuoka na japonském ostrově Kjúšú. Skládá se z extrémně bohatého, tučného vepřového vývaru, čerstvých nudlí, vajec s měkkým žloutkem a jemného vepřového bůčku.
Zdroj:
Flickr/volně k užití
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Kam vyrazit na halloweenský výlet? Máme pět tipů, kde najdeš dýňovou výzdobu i spooky atmosféru
Praha se proměnila ve filmový plac. Netflix zde točí nový seriál
Petr vlastní oblíbený podnik Burgerman v Praze: Šest lidí má u nás burger doživotně zdarma
VELKÝ TEST KEBABŮ: Kde si v Praze pochutnáš nejvíc, a jakému se naopak vyhnout?
Zdroj:
Flickr/volně k užití
1
/ 1
Sdílet