„Dobré jídlo chce čas.“ Řek Nikolaos a Češka Alena otevřeli v Liberci tavernu plnou česneku a lásky
Zdroj:
REFRESHER/Lucie Kotvalová
Zdroj:
REFRESHER/Lucie Kotvalová
Zdroj:
REFRESHER/Lucie Kotvalová
Zdroj:
REFRESHER/Lucie Kotvalová
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Vladimír navštívil KLDR: „Turisty tu teď vítají. Nonstop tě natáčí na kameru, místní na tebe nepromluví“
Mladá designérka Ina Dubava zazářila v prestižní soutěži. Vytvořila projekt o vymírajících rostlinách
BDSM není o sexu a bolesti. Je o otevřené komunikaci a důvěře, říká lektor shibari Krutý Sever
Tomáš pracuje na superjachtách: „V mrazáku na jídlo jsme měli mrtvolu. Kvůli striptérkám někdy vypínáme kamery“
Zdroj:
REFRESHER/Lucie Kotvalová
1
/ 4
Sdílet