Toto jsou nejoblíbenější jídla v českých školách. Hlasuj v anketě, které jídlo máš nejraději ty
4. místo: Svíčková – Tento tradiční český pokrm se připravuje z hovězího masa, obvykle svíčkové, podávaného ve smetanové zeleninové omáčce z mrkve, celeru a kořene petržele. Koření se tymiánem, bobkovým listem a novým kořením, které mu dodávají výraznou chuť. Recept na svíčkovou se poprvé objevil v roce 1805. Byl silně ovlivněn bavorskou kuchyní a tradičními francouzskými kuchařskými technikami, které do svých receptů zahrnují velké množství másla a smetany.
Zdroj: Wikimedia/Patrik Emil Zolner/ volně k užití
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Nejen Kasárny: Navštívili jsme Karlín a vybrali tři TOP podniky, které stojí za tvoji pozornost Nejen Kasárny: Navštívili jsme Karlín a vybrali tři TOP podniky, které stojí za tvoji pozornost
Kam v Praze na italskou kuchyni: Toto nebeské tiramisu musíš vyzkoušet, některá jídla tě hodně překvapí Kam v Praze na italskou kuchyni: Toto nebeské tiramisu musíš vyzkoušet, některá jídla tě hodně překvapí
Chceš ještě na hory? Vyzkoušeli jsme rakouský skiareál, kde se lyžuje až do května a kde Beatles natáčeli svůj film Chceš ještě na hory? Vyzkoušeli jsme rakouský skiareál, kde se lyžuje až do května a kde Beatles natáčeli svůj film
Zuzana vede v Malaze úspěšnou restauraci: Měla jsem dluhy a kuchaře, kteří kradli. Dnes už patříme ke špičce Zuzana vede v Malaze úspěšnou restauraci: Měla jsem dluhy a kuchaře, kteří kradli. Dnes už patříme ke špičce
Zdroj: Wikimedia/Patrik Emil Zolner/ volně k užití
1 / 1
Sdílet