Nejlepší české předkrmy v hospodě podle turistů: Druhé místo překvapí, vyhrála nesmrtelná klasika
Utopenci.
Zdroj:
Karelj / Wikimedia Commons / volně k použití
Uzený bůček.
Zdroj:
Sjschen / Wikimedia Commons / volně k použití
Zdroj:
Pixabay/volně k užití
Galerie, které by tě mohly zajímat:
Tři recepty z dýně, které si zamiluješ. Zapomeň na polévku, zkus kari nebo luxusní těstoviny s vodkou
Petr vlastní oblíbený podnik Burgerman v Praze: Šest lidí má u nás burger doživotně zdarma
Legendární Five Guys už brzy v Praze. Víme, kdy se brány fastfoodu otevřou
VELKÝ TEST KEBABŮ: Kde si v Praze pochutnáš nejvíc, a jakému se naopak vyhnout?
Zdroj:
Karelj / Wikimedia Commons / volně k použití
1
/ 3
Sdílet