Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. ledna 2024 6:40
Čas čtení 1:18
Marek Pros

Nejlepší české předkrmy v hospodě podle turistů: Druhé místo překvapí, vyhrála nesmrtelná klasika

GASTRO
Uložit Uložené

Co si turisté nejraději dávají v hospodě k pivu, vínu nebo limonádě?

Ruku na srdce i žaludek. Když jde o naše předkrmy a chuťovky k pivu, nemusíme nikoho přesvědčovat, že máme ty nejlepší široko daleko. Dobré je, že si to myslí i zahraniční turisté, kteří k nám zamíří na dovolenou a navštíví některé z restauračních zařízení.

Jasně, někde na ně vybafne pašerácká topinka nebo masné prkénko s oschlou šunkou, ale často jsou to lahůdky typu nakládaný hermelín, utopenec nebo domácí paštika.

Gastrožebříčky na uživatelské platformě Taste Atlas jsou založené na hodnocení lidí, přičemž server rozpoznává skutečné uživatele a ignoruje hodnocení botů nebo takzvaných lokálních patriotů. Jeho cíl je následující: „Propagovat vynikající místní potraviny, vzbudit hrdost na tradiční pokrmy a vzbudit zvědavost na jídla, která jste ještě neochutnali.“


Tak se podívej na další stránce, jaké jsou podle turistů z webu TasteAtlas ty nejlepší malé mňamky z českých hospod a restaurací. 

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse