Co si turisté nejraději dávají v hospodě k pivu, vínu nebo limonádě?
Ruku na srdce i žaludek. Když jde o naše předkrmy a chuťovky k pivu, nemusíme nikoho přesvědčovat, že máme ty nejlepší široko daleko. Dobré je, že si to myslí i zahraniční turisté, kteří k nám zamíří na dovolenou a navštíví některé z restauračních zařízení.
Jasně, někde na ně vybafne pašerácká topinka nebo masné prkénko s oschlou šunkou, ale často jsou to lahůdky typu nakládaný hermelín, utopenec nebo domácí paštika.
Gastrožebříčky na uživatelské platformě Taste Atlas jsou založené na hodnocení lidí, přičemž server rozpoznává skutečné uživatele a ignoruje hodnocení botů nebo takzvaných lokálních patriotů. Jeho cíl je následující: „Propagovat vynikající místní potraviny, vzbudit hrdost na tradiční pokrmy a vzbudit zvědavost na jídla, která jste ještě neochutnali.“
Tak se podívej na další stránce, jaké jsou podle turistů z webu TasteAtlas ty nejlepší malé mňamky z českých hospod a restaurací.
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 4