Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Dýňový chlebíček
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Dýňový chlebíček
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Krémová dýňová pasta
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Krémová dýňová pasta
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Dýňové kari s cizrnou
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Dýňové kari s cizrnou
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Dýňová pasta
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Dýňová omáčka před přidáním smetany.
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Hotová dýňová pasta posypaná bazalkou a parmezánem
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Nejprve si odděleně smíchej suché a mokré ingredience.
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Těsto je by mělo být trochu hutné. Nepřemíchej ho.
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Přesuň těsto do formy a trpělivě pořádně propeč.
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Chlebíček je krásně vysoký.
Zdroj: Roxana Šiserová/Refresher
Galerie, které by tě mohly zajímat: