Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
12. října 2022 17:38
Čas čtení 0:28

Enola Holmes se s bratrem snaží najít ztracenou dívku. Sleduj další trailer na dobrodružnou komedii

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Enola Holmes se s bratrem snaží najít ztracenou dívku. Sleduj další trailer na dobrodružnou komedii
Zdroj: Netflix

Millie Bobby Brown se vrací ve filmové sérii detektivní komedie.

Očekávané pokračování dobrodružné historické detektivní komedie Enola Holmes, ve které si hlavní roli zahrála hvězda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown, bude mít premiéru na Netflixu 4. listopadu. Tvůrci nás zatím lákají dalším trailerem. 

Ten slibuje opět spoustu akce a napětí. Uvidíme mladou, tvrdohlavou a nebojácnou detektivku, sestru o něco známějšího Sherlocka (ztvárnil ho Henry Cavill), která se snaží vyřešit složité a záhadné případy.


Mezitím bude bojovat proti nepřátelům holýma rukama. Tentokrát však bude muset spojit síly s bratrem v hledání ztracené dívky. Děj se bude odehrávat v 19. století a bude situován do Londýna. 

Kromě Cavilla a Brown uvidíme v pokračování také Helenu Bonham Carter (Harry Potter, Fight Club, Sweeney Todd), která si zopakuje postavu matky dvojice detektivů.

Domů
Sdílet
Diskuse