Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
6. listopadu 2022 16:10
Čas čtení 0:48

David Letterman vyzpovídal Volodymyra Zelenského. Rozhovor odvysílá Netflix do konce roku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
David Letterman vyzpovídal Volodymyra Zelenského. Rozhovor odvysílá Netflix do konce roku
Zdroj: Netflix

Známý moderátor David Letterman pokládal otázky ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému.

Známý americký moderátor David Letterman pokládal otázky ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému. O rozhovoru, který odvysílá streamovací platforma Netflix ještě do konce tohoto roku, informovalo mimo jiné Velvyslanectví Ukrajiny v České republice na Twitteru. Jeho natáčení probíhalo v kyjevském metru.

Rozhovor bude odvysílán jako samostatná epizoda pořadu My Next Guest Needs No Introduction (Mého dalšího hosta není třeba představovat), konkrétní datum ale zatím nebylo stanoveno. Interview bude zároveň podle portálu The Hollywood Reporter prvním rozhovorem pořadu s aktivní hlavou státu.

Podle serveru Metro bude hlavním tématem rozhovoru pravděpodobně vývoj války na Ukrajině. Dvojice si ovšem možná bude povídat také o nepředvídatelném nástupu politika k moci. Zelenskyj totiž před prezidentským mandátem působil jako komik a televizní hvězda. Existuje také šance, že se v pořadu objeví i první dáma Ukrajiny Olena Zelenská.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Americký moderátor David Letterman již v roce 2018 vyzpovídal například bývalého amerického prezidenta Baracka Obamu. Ve čtyřech sezónách a 24 epizodách na Netflixu vystoupili také Will Smith, Kim Kardashian, Lizzo, Billie Eilish, Cardi B či Ryan Renolds. Jeden rozhovor je dlouhý průměrně 50 minut.

Domů
Sdílet
Diskuse