Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková ČTK
19. dubna 2023 19:22
Čas čtení 0:23

Na brněnském nádraží opět propukl požár. Hořela vyřazená lokomotiva

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Na brněnském nádraží opět propukl požár. Hořela vyřazená lokomotiva
Zdroj: Twitter/České dráhy

V Brně již podruhé tento týden hořela vyřazená lokomotiva. Jedná se o stejný stroj, u kterého museli hasiči zasahovat v úterý. Úterní požár byl podle dosavadních zjištění založen z nedbalosti nebo úmyslně.

Na brněnském dolním nádraží ve středu opět hořelo. Podle mluvčího jihomoravských hasičů Jaroslava Mikoška hasiči zasahovali u stejné lokomotivy jako předchozí den, píše ČTK. Úterní požár byl podle mluvčí hasičů založen buď úmyslně, nebo z nedbalosti a škoda se vyšplhala na 750 tisíc korun. Na svém twitterovém účtu o tom informovali hasiči Jihomoravského kraje. 

Příčina středečního požáru zatím není jasná. Podle fotografií z úterního požáru hořela vyřazená elektrická jednotka řady 560, píše ČTK. Kvůli požáru je opět omezený provoz vlaků ve směru do Zastávky u Brna a Náměště nad Oslavou. 

Zpět
Sdílet
Diskuse