Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
20. dubna 2023 8:48
Čas čtení 0:33

Dívka v USA si omylem vybrala špatné auto, muž ji postřelil. Její kamarádka je v kritickém stavu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Dívka v USA si omylem vybrala špatné auto, muž ji postřelil. Její kamarádka je v kritickém stavu
Zdroj: Baylor Athletics

Dvě roztleskávačky byly v americkém Texasu postřeleny poté, co se jedna z nich nejspíše přiblížila k nesprávnému vozidlu na parkovišti.

Jedna ze sportovkyň Payton Washington je podle rodiny v kritickém stavu, píše BBC. Nachází se v nemocnici. Druhou oběť zdravotníci ošetřili na místě.

19. dubna 2023 11:49 Čas čtení 1:11 Londýn se chystá na 30 tisíc klima aktivistů, mohli by narušit maraton. Stávkovat bude i české studentstvo Londýn se chystá na 30 tisíc klima aktivistů, mohli by narušit maraton. Stávkovat bude i české studentstvo

Ke střelbě došlo v 00:15 místního času. Policie obvinila 25letého Pedra Tella Rodrigueze mladšího ze smrtícího jednání. Napadení se stalo před supermarketem v Elginu. „Podle informací došlo na parkovišti k hádce a do vozidla bylo vypáleno několik výstřelů,“ uvedla policie.

Dívka si omylem vybrala špatné auto, muž ji postřelil

Heather Roth, kterou útočník postřelil do nohy, uvedla, že vystoupila z auta své kamarádky. Následně chtěla nastoupit do vlastního vozu, ale omylem si vybrala špatné auto. Na sedadle spolujezdce seděl muž, vrátila se tak do vozidla kamarádky.

„Viděla jsem, jak ten chlap vystupuje ze dveří spolujezdce. Stáhla jsem okénko a chtěla jsem se mu omluvit. On jen zvedl ruce, vytáhl zbraň a začal po nás všech střílet,“ uvedla Roth.

Zpět
Sdílet
Diskuse