Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
24. dubna 2023 14:45
Čas čtení 0:43

Vytáhni zimní bundu, teploty místy klesnou pod nulu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vytáhni zimní bundu, teploty místy klesnou pod nulu
Zdroj: TASR/František Iván

Po teplém víkendu se opět ochladí. Na většině území se objeví dešťové přeháňky, uprostřed týdne klesnou noční teploty pod bod mrazu. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

Začátkem týdne bude polojasno, na většině území se budou objevovat dešťové přeháňky, ojediněle i bouřky. Ve vyšších polohách se objeví i přeháňky sněhové. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 8 a 13 stupni Celsia, na Moravě bude až 15 stupňů Celsia. Noční teploty klesnou k minus jednomu stupni Celsia. Vyplývá to z dat ČHMÚ

Ve čtvrtek a v pátek se teploty budou zvyšovat. Nejvyšší denní teploty dosáhnou až k 16 stupňům Celsia. Nejnižší noční teploty klesnou k nule. Počasí bude oblačné až zatažené, místy polojasno. Především na horách se objeví přeháňky dešťové, místy i sněhové. 

O víkendu se opět oteplí a nejvyšší denní teploty se vyšplhají k 18 stupňům Celsia. Naopak v noci teploty neklesnou pod čtyři stupně. Na většině území se objeví přeháňky, a to především dešťové. 

Domů
Sdílet
Diskuse