Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
7. května 2023 12:23
Čas čtení 0:51

Předpověď počasí: V Česku bude zataženo a deštivo, přijít můžou i bouřky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V Česku bude zataženo a deštivo, přijít můžou i bouřky
Zdroj: FOTO TASR/Martin Baumann

Podle dat ČHMÚ bude následující týden především oblačný až deštivý. Teploty budou dosahovat maxima kolem 20 °C.

Neděle bude zatažená, denní maxima dosáhnou hodnot mezi 16 až 20 °C. Bude mírný vítr s rychlostí 2 až 6 m/s. V podobném duchu se počasí ponese i příští týden. Vyplývá to z aktuální předpovědi počasí, kterou vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

7. května 2023 18:23 Čas čtení 0:24 Tornádo v Rakousku: Kousek od českých hranic se prohnalo tornádo, napáchalo škody Tornádo v Rakousku: Kousek od českých hranic se prohnalo tornádo, napáchalo škody

V pondělí bude polojasno až oblačno, na severovýchodě území se slabým deštěm. Nejvyšší denní teploty dosáhnou 14 až 18 °C. Úterý bude pro jihozápadní polovinu Čech oblačné až zatažené. Den doprovodí i mírný vítr. Teploty se budou pohybovat v rozmezí 17 až 21 °C.

4. května 2023 17:46 Čas čtení 2:20 „Chtěla jsem jen přežít.“ Patricii po nehodě na Bali amputovali nohu (Hlubiny) „Chtěla jsem jen přežít.“ Patricii po nehodě na Bali amputovali nohu (Hlubiny)

I středa bude oblačná nebo zatažená. Především v Čechách bude občasně pršet, teploty se budou pohybovat mezi 16 a 20 °C. Čtvrtek kromě občasných přeháněk doprovodí i ojedinělé bouřky, nejvyšší denní teploty se dle předpovědi meteorologů budou pohybovat mezi 13 a 17 °C.

Zatažený bude i závěr týdne. V pátek vystoupá přes den rtuť na 17 až 21 °C a téměř identické teploty se očekávají i o víkendu. V sobotu a neděli bude polojasno až oblačno, místy se objeví přeháňky, ojediněle i bouřky.

Domů
Sdílet
Diskuse