Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kristýna Dobiášová
18. května 2023 14:04
Čas čtení 0:26

Počasí na víkend: Vytáhni sandály. Teploměry dosáhnou na letní teploty

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Počasí na víkend: Vytáhni sandály. Teploměry dosáhnou na letní teploty
Zdroj: TASR/František Iván

Během víkendu se oteplí, bude až 26 stupňů. Vyšší teploty vydrží i během následujícího týdne, který doprovodí ojedinělé bouřky.

Česko čeká teplý víkend. Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu se v pátek začne oteplovat, denní maxima se budou pohybovat v rozmezí od 13 do 17 stupňů Celsia. Bude oblačno až polojasno.

18. května 2023 10:55 Čas čtení 0:44 Vesmírnou soutěž znovu ovládl Saturn. Čím vyniká ve sluneční soustavě? Vesmírnou soutěž znovu ovládl Saturn. Čím vyniká ve sluneční soustavě?

Příští týden bude až 27 stupňů, ojediněle budou i bouřky

O víkendu se teploty vyšplhají nad 20 °C, nejvyšší sobotní teploty dosáhnou 24 °C. Sobota bude polojasná, doprovodí ji přeháňky a ojediněle i bouřky. To samé čeká i nedělní den, během kterého se ještě o něco zvýší denní maxima. Ta podle ČHMÚ mohou být až 26 °C.

18. května 2023 10:03 Čas čtení 0:45 ČHMÚ varuje před možnými povodněmi. Výstraha se týká těchto okresů ČHMÚ varuje před možnými povodněmi. Výstraha se týká těchto okresů

Podobné teploty by měly být i během příštího týdne. Ten bude především jasný až polojasný, teploty vystoupají na 27 °C. Přechodné oblačnosti doprovodí i bouřky.

Zpět
Sdílet
Diskuse