Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
10. června 2023 9:35
Čas čtení 0:36

Policie hledá chlapce s poruchou autistického spektra a jeho bratra. Vyzvedl si je otec z pečovatelského centra, už se nevrátili

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie hledá chlapce s poruchou autistického spektra a jeho bratra. Vyzvedl si je otec z pečovatelského centra, už se nevrátili
Zdroj: Policie ČR/ilustrační foto

Policisté vyhlásili pátrání po pětiletém chlapci, jehož vyzvedl otec z Dětského centra Liberec pro děti vyžadující okamžitou pomoc spolu s jeho dvouletým bratrem. Z vycházky se nevrátili zpět. Policie pátrá i po jejich matce.

Kriminální policie v Liberci pátrá po pětiletém Pavlu Pytlounovi, jenž má poruchu autistického spektra a je chovancem Dětského centra Liberec pro děti vyžadující okamžitou pomoc. Odtud si jej měl 7. června kolem 17. hodiny vyzvednout jeho otec Pavel Pytloun společně s jeho dvouletým bratrem Feruzem. Oba chlapci se měli vrátit do 19. hodiny, což se nestalo.

„Sourozenci byli umístěni do azylového centra z rozhodnutí soudu a jejich styk s rodiči je značně omezen. Pátráme po nich v režimu ‚dítě v ohrožení‘,“ informovala policie. Proto začala pátrat také po jejich pětačtyřicetiletém otci.

Pětiletý Pavel měl na sobě při odchodu z azylového domu modrou mikinu a šedé tepláky. Na nohou měl šedé boty a na hlavě červenou kšiltovou čepici s motivem filmu Auta. Policisté následně přidali informaci, že se k nim s největší pravděpodobností přidala i jejich matka, šestatřicetiletá Alina Sosliuk, po které taktéž pátrají.

V případě, že na Pavla narazíš, obrať se na bezplatnou linku policie. 

Zpět
Sdílet
Diskuse