Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vojtěch Vanda
11. června 2023 14:14
Čas čtení 0:43

Cizinec v Brně pobodal dva muže, jeden z nich zemřel. Policie hledá svědky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Cizinec v Brně pobodal dva muže, jeden z nich zemřel. Policie hledá svědky
Zdroj: Unsplash/Markus Spiske/volně k užití

K tragické události došlo v sobotu u zastávky Přístaviště v Brně-Bystrci. Kolem 20. hodiny se zde do rozepře dostalo několik osob. Jejím výsledkem byla bohužel ztráta jednoho lidského života.

Brněnská policie musela řešit velmi nepříjemný případ včera vpodvečer. Krátce před 20. hodinou došlo poblíž tramvajové zastávky Přístaviště k potyčce několika osob. „Jeden muž při ní napadl nožem a zranil dvě osoby. Ty musely být s bodnořeznými poraněními převezeny do nemocnice,“informovala policie na Twitteru.

Nakonec došlo na nejhorší – ztrátu lidského života. „Jeden napadený později v nemocnici zemřel. Útočníka na místě policisté zadrželi a umístili do cely,“ konstatovala policie vzápětí. Muže z cizí země nyní nečeká nic hezkého.

11. června 2023 12:24 Čas čtení 1:30 VIDEO: Muž v Česku přepadával směnárny s granátem v ruce. „Dejte mi peníze, nebo to odpálím,“ vyhrožoval VIDEO: Muž v Česku přepadával směnárny s granátem v ruce. „Dejte mi peníze, nebo to odpálím,“ vyhrožoval

„Cizinec je podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy. Jestliže jste byli svědky napadení, popřípadě víte, co mu předcházelo, okamžitě volejte tísňovou linku 158,“ apelovali policisté v závěru sdělení.

Najít svědky by nemuselo být tak složité. V okolí Brněnské přehrady, kam obvykle směřuje spousta obyvatel Brna během letních měsíců, se totiž momentálně pořádá spousta akcí. Pokud člověk cestuje tramvají, obvykle vysedá právě na zastávce Přístaviště. V sobotu 10. června po 20. hodině se na místě zrovna konala dronová show a následně ohňostroj v rámci akcí Ignis Brunensis. Proto je dost dobře možné, že některý z návštěvníků potyčku viděl. Pokud jím jsi ty, obrať se na linku policie.

Domů
Sdílet
Diskuse