Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK Ilona Hobzová
28. března 2024 12:37
Čas čtení 0:37

AKTUÁLNĚ: Poblíž Václavského náměstí vzplanula lepenka na střeše, Jindřišská ulice je uzavřená

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: Poblíž Václavského náměstí vzplanula lepenka na střeše, Jindřišská ulice je uzavřená
Zdroj: Hasiči Praha

Poblíž pražského Václavského náměstí ve čtvrtek kolem poledne vzplanula lepenka na střeše, oznámili pražští hasiči na sociální síti X.

Hustý kouř byl vidět zdaleka. Podle prvotních informací hoří na stavbě, řekla ČTK mluvčí pražských hasičů Kateřina Suchánská. Kouř stoupá z prostoru za budovou na rohu Václavského náměstí a Jindřišské ulice, zjistil na místě zpravodaj.

„Jedná se o požár lepenky na novostavbě o rozloze deset krát 15 metrů, v tuto chvíli není možné přistavit žebřík, zásah probíhá vnitřkem budovy v dýchací technice,“ uvedli hasiči před 12:30.

Jindřišská ulice je uzavřena pro dopravu, neprojedou ani tramvaje. Omezen je provoz šesti tramvajových linek, dopravní podnik podle svého webu tramvaje odklání.

„Požár se dále nešíří. Jedná se o železobetonovou střechu, kde probíhaly stavební práce. Z objektu se evakuovaly všechny osoby,“ informovali pražští hasiči krátce po půl jedné. Na místě je kromě nich také záchranná služba a policie.

Domů
Sdílet
Diskuse