Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
11. dubna 2024 8:12
Čas čtení 0:34

Messenger přichází s novinkou. Využiješ ji, pokud posíláš spoustu fotek

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Messenger přichází s novinkou. Využiješ ji, pokud posíláš spoustu fotek
Zdroj: Refresher

Společnost Meta, pod kterou Messenger spadá, na svém blogu zveřejnila dlouho očekáváné nové funkce. Co všechno se změní?

Jedním z vylepšení je možnost posílat HD fotky. V Messengeru si budeš moct aktivovat přepínač „HD“, který ti umožní odeslat fotku ve vysokém rozlišení. Pokud ti je funkce povědomá, tak to nejspíš bude z chatovací aplikace WhatsApp, kde ji Meta aktivovala už dříve. Informaci poskytl web Svět Androida.

10. dubna 2024 13:21 Čas čtení 0:53 Trump by chtěl válku na Ukrajině ukončit do 24 hodin. Jeho plán má ale mouchy Trump by chtěl válku na Ukrajině ukončit do 24 hodin. Jeho plán má ale mouchy

Další novinkou budou sdílená alba, do kterých budeš moct přidávat fotky a videa. Budou fungovat ve skupinových chatech, kde jejich členové mohou položky prohlížet, přidávat anebo i odstraňovat. Na podobné bázi fungují i alba na iPhonech, kde si s partou kamarádů a kamarádek můžeš nasdílet třeba fotky ze společné dovolené, aby k nim všichni měli pohodlný přístup.

Třetí aktualizací je zvýšení limitu velikosti položek na odesílání. Ten byl dosud stanoven na 25 MB, nyní to bude 100 MB. Poslední novinkou bude přidávání přátel pomocí QR kódu, podobně jako třeba na Snapchatu. Všechny funkce bude Meta uvolňovat postupně. 

Domů
Sdílet
Diskuse