Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
25. dubna 2024 9:03
Čas čtení 0:38

Nepochopitelný případ v Písku. Neznámý člověk tam zastřelil roční fenku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nepochopitelný případ v Písku. Neznámý člověk tam zastřelil roční fenku
Zdroj: Refresher/Lukáš Čelka

K činu mělo dojít 9. dubna. Fenku našel její majitel jen pár metrů od dětského hřiště.

„Byl to člen rodiny, děti to obrečely, ale zvládly to,“ uvedl pro Novinky. Zprvu si on ani veterináři střelného zranění nevšimli. Projektily objevil až rentgen, který provedli, když se stav zraněné fenky začal zhoršovat. V tu chvíli bylo však na záchranu psa pozdě. Případem se zabývá policie, k dispozici má i veterinární zprávu. Podle ní šlo o projektily vzduchovky ráže 6,35 milimetru.

25. dubna 2024 8:17 Čas čtení 2:14 Mezinárodní organizace kritizuje Česko za útoky na migranty a odepírání práv stejnopohlavním párům. Varuje před kolapsem Mezinárodní organizace kritizuje Česko za útoky na migranty a odepírání práv stejnopohlavním párům. Varuje před kolapsem

„Máme také určité informace, že na sídlišti už někdo před tímto činem ze vzduchovky střílel. Žádáme svědky, kteří by o případu mohli něco vědět, aby volali na linku 158,“ upozornila policejní mluvčí.

K nepochopitelnému činu došlo na sídlišti Portyč v blízkosti dětského hřiště. Případ tak mohl mít ještě horší konec. „Nemám tušení, jestli tomu, kdo to udělal, vadil pes, nebo já, nebo si to prostě chtěl zkusit,“ řekl majitel psa. Podle něj však střelec musel pálit z okna jednoho z přilehlých paneláků. Kdyby zbraň nesl po ulici, musel by si ho někdo všimnout. Podezření na nikoho konkrétního ale nemá.

Domů
Sdílet
Diskuse