Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Nina Miščíová
25. dubna 2024 17:13
Čas čtení 0:26

VIDEO: Slovenský politik v parlamentu hajloval a napodoboval Hitlera. Opozice žádá vysvětlení

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Slovenský politik v parlamentu hajloval a napodoboval Hitlera. Opozice žádá vysvětlení
Zdroj: Facebook/Peter Pollák

Poslanec Rudolf Huliak (SNS) zvedl na středečním zasedání parlamentního výboru pro zemědělství ruku v gestu připomínajícím nacistický pozdrav.

Europoslanec Peter Pollak reagoval na Huliakovo gesto na sociální síti slovy: „Europoslanec Huliak včera na Výboru pro zemědělství a životní prostředí pozdravil nacistickým hitlerovským pozdravem! Vždy jsem bojoval proti extremistům. Není možné, aby někdo používal taková gesta přímo ve sněmovně. A přesto tento člověk kandiduje i do Bruselu. Opravdu chceme, aby nás takový člověk zastupoval?! Vyzývám poslance Huliaka, aby okamžitě podal vysvětlení.“

25. dubna 2024 12:36 Čas čtení 0:41 Na Hradě prý byla špatná akustika. ANO se vyjádřilo ke schůzi s prezidentem Na Hradě prý byla špatná akustika. ANO se vyjádřilo ke schůzi s prezidentem

Vysvětlení po něm žádá i bývalý poslanec Miroslav Žiak, který v současných evropských volbách kandiduje do EP za stranu SaS. Rudolf Huliak se však k incidentu zatím nevyjádřil. Je to přitom jen pár dní, co se stal terčem posměchu na sociálních sítích kvůli jeho videu s foukáním kouře do květiny.

Domů
Sdílet
Diskuse