Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
26. dubna 2024 9:19
Čas čtení 0:18

ŽIVĚ: Lídři do eurovoleb diskutují v předvolební debatě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
ŽIVĚ: Lídři do eurovoleb diskutují v předvolební debatě
Zdroj: Zavolíme!

V pátek dopoledne se opět po roce koná předvolební debata Zavolíme!, kterou pořádají sami studenti. Ve studiu se tentokrát střetnou lídři kandidátek do letošních voleb do Evropského parlamentu.

Unikátní debatu pořádá studentská vzdělávací iniciativa Based ve spolupráci s iniciativou Díky, že můžem a Smíchovskou střední průmyslovou školou a gymnáziem. Pozvání přijali Jaroslav Bžoch (ANO), Marcel Kolaja (Piráti), Petr Mach (SPD + Trikolora), Danuše Nerudová (STAN), Luděk Niedermayer (SPOLU) a Filip Turek (Přísaha + Motoristé sobě). 

26. dubna 2024 8:48 Čas čtení 2:23 Prahu čeká velká tramvajová výluka. Omezí dopravu na většině linek Prahu čeká velká tramvajová výluka. Omezí dopravu na většině linek

V první části debaty se kandidáti zaměří na různá aktuální témata, jako je vztah Česka a Evropské unie, zelená politika či svoboda a bezpečí. Druhá část programu bude patřit diváckým dotazům.

Živé vysílání: 

Domů
Sdílet
Diskuse