Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
6. května 2024 13:41
Čas čtení 0:37

Dej domov zachráněným zvířatům. Stát nabízí k odběru psy, kočky i stádo krav

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Dej domov zachráněným zvířatům. Stát nabízí k odběru psy, kočky i stádo krav
Zdroj: Unsplash/Krista Mangulsone/volně k užití

Česko má v nabídce majetku i živé tvory.

Nedávno jsme tě informovali o tom, že Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) na svém webu pravidelně zveřejňuje seznam nemovitostí, které jsou k mání prostřednictvím aukce. Kromě toho ale nabízí k odběru také zvířata. Nejčastěji ta, která byla odebrána z nevhodných podmínek a jejich přechozí majitel*ka je týral*a.

4. května 2024 8:43 Čas čtení 1:54 Hledáš bydlení? Stát se zbavuje nepotřebného majetku, v nabídce jsou bývalá kasárna, minidomek i úřad práce  Hledáš bydlení? Stát se zbavuje nepotřebného majetku, v nabídce jsou bývalá kasárna, minidomek i úřad práce

Momentálně stát nabízí k odběru 24 zvířat. Nejčastěji se jedná o psy různých ras, stát je buď odebral z nevhodných podmínek, kde čelili zlému zacházení a týrání, případně jejich majitel*ka zemřel*a. V seznamu najdeš třeba několik psů shiba-inu, buldočka, čivavu, pražského krysaříka a mnoho kříženců.

Podobně jsou na tom také kočky, vybrat si můžeš z větší kočičí skupinky, menší kočičí skupinky, mourovatou a želvovinovou kočičku nebo kocoura Čertíka

A jestli nejsi na psy nebo kočky a máš více prostoru, zachránit můžeš třeba dva valachy Hafling, dva valachy Welsh pony, nebo dokonce stádo býčků, jalovic a krav čítající 30 kusů. Jen v případě koňů si připrav peněženku.

zvířatazvířatazvířatazvířata
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse