Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
15. července 2022 18:44
Čas čtení 0:44

Nové emoji: Těšit se můžeš na růžové srdce, medúzu či zázvor

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nové emoji: Těšit se můžeš na růžové srdce, medúzu či zázvor
Zdroj: Emojipedia/volně k užití

Dle Emojipedie se sice jedná pouze o návrh seznamu nových emoji, a jednotlivé designy emoji se tak před konečným schválením v září 2022 mohou změnit, zároveň však uvádí, že většina kandidátů na návrh emoji byla v posledních letech vždy vybrána.

Emojipedia představila nové kandidáty na smajlíky emoji, které budou pravděpodobně v září schváleny a přidány do emoji klávesnic. 

Třesoucí se tvář, dvě tlačící se ruce a světle růžové srdce. To jsou jen některé z emotikonů, které budou letos v září zřejmě schváleny. Před Světovým dnem emoji vytvořila Emojipedia vzorové návrhy jednotlivých smajlíků. I když některé z nich nemusí být schváleny, většina z těch, které byly předloženy ke schválení, je již potvrzena.

emoji
Zdroj: Emojipedia/volně k užití

Medúza či symbol víry sikhů

Na seznamu návrhů Emoji 15.0 se vedle třesoucího se obličeje a růžového srdíčka také objeví třeba světle modré srdce, medúza, osel či khanda – symbol sikhské víry. Výše uvedené ukázkové obrázky Emojipedie jsou jen jednou z možností, jak by tyto emoji mohly vypadat. Vytvořil je Joshua Jones, vedoucí designu emoji na Emojipedii, která již osmým rokem poskytuje vzorové návrhy emoji před jejich oficiálním příchodem na emoji klávesnice.

Dle Emojipedie se sice jedná pouze o návrh seznamu nových emoji, a jednotlivé designy emoji se tak před konečným schválením v září 2022 mohou změnit, zároveň však uvádí, že většina kandidátů na návrh emoji byla v posledních letech vždy zařazena na konečný seznam.

Domů
Sdílet
Diskuse