Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Adam Novosad TASR
16. července 2022 v 8:36
Čas čtení 0:53

Ivana Trump zemřela na následky pádu ze schodů, potvrdila pitva

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Ivana Trump zemřela na následky pádu ze schodů, potvrdila pitva
Zdroj: Getty Images/Noam Galai

Bývalá manželka Donalda Trumpa zemřela na následky četných zranění, která utrpěla po pádu ze schodů ve svém domě v New Yorku.

První manželka bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivana Trump zemřela na následky zranění, která utrpěla při pádu ve svém bytě. Spekulace, o kterých se mluvilo už od policejního prohlášení o jejím pádu ze schodů, se nakonec potvrdily po pitvě. V pátek to potvrdil mluvčí městského úřadu soudního lékaře v New Yorku.


Podle mluvčího byly příčinou smrti třiasedmdesátileté Ivany Trump tupé nárazy do trupu. Jako první o jejím úmrtí informoval samotný Donald Trump ve čtvrtek, přičemž Ivana Trump byla naposledy spatřena ve středu odpoledne. K incidentu zřejmě došlo v noci ze středy na čtvrtek.

Ivana Trump, rozená Zelníčková, pocházela ze Zlína, v mládí byla lyžařkou. Za Donalda Trumpa se provdala v roce 1977, byl jejím druhým manželem. Pár tvořili do začátku 90. let minulého století. Měli spolu tři děti – Donalda Jr., Ivanku a Erica.

11. července 2024 v 16:02 Čas čtení 2:00 Kontroverzní Project 2025: Co čeká Ameriku v případě zvolení Donalda Trumpa? Kontroverzní Project 2025: Co čeká Ameriku v případě zvolení Donalda Trumpa?

Rozvedli se v roce 1992, přičemž jejich vypjatému rozvodu předcházel Trumpův vztah s Marlou Maples, jeho následující manželkou. V posledních letech však měli exmanželé Trumpovi dobré vztahy, přičemž Ivana v roce 2017 ve své knize uvedla, že si s Donaldem jednou týdně povídá.

Domů
Sdílet
Diskuse