Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jakub Paulík
21. července 2022 16:30
Čas čtení 5:09

Bestiální vražda v Bratislavě a tělo ženy v peci. Soused oběti nám vyprávěl o jejím teroru, kriminalista rozebral motiv vraha

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Bestiální vražda v Bratislavě a tělo ženy v peci. Soused oběti nám vyprávěl o jejím teroru, kriminalista rozebral motiv vraha
Zdroj: PZ SR
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Hasiči museli zasahovat u chatky, kde pachatel spaloval kusy těla ženy – své sousedky, která prý šikanovala celé okolí.

Přišli mu na pomoc, ale on po nich začal střílet. Hasiči zasahující v bratislavské městské části Nové Město na Alibernetové ulici takovou reakci nemohli vůbec očekávat. Dva z nich dokonce postřelil. Následně se skryl ve své chatce. Zbraň, kterou zranil hasiče, krátce nato namířil proti sobě a střelil se do hlavy.

„Na místo bylo bezodkladně přivoláno několik hlídek Krajského ředitelství PZ v Bratislavě, které zajistily okolí místa incidentu. Po vstupu na pozemek bylo nalezeno tělo muže, pravděpodobně střelce, bez známek života. Vedle muže se nacházela i krátká střelná zbraň,“ zveřejnila policie v prvních zprávách, kterými komentovala hrozivý incident z neděle 17. července 2022.

Vyšetřovatelé při ohledání místa činu zjistili, že se v pachatelově peci nacházely ohořelé části těla mrtvé ženy. Jednalo se o 68letou Kristinu z Ružinova – sousedku pachatele, která byla nezvěstná už od listopadu 2021.

„Oddělme skutečnost, jak špatně působí rozčtvrcení těla, roztání v kyselině či spálení. To je v podstatě jen technická věc. Oběti je to už prakticky jedno. Může to však znamenat dvě věci. Pachatel mohl mít k ženě velmi negativní vztah a chtěl ji zničit ještě i po smrti. Druhá možnost je ta, že ztráta sousedky ho uvedla do seznamu podezřelých, což si musel pachatel uvědomovat. Tělo proto nechtěl pohodit někde u dálnice, ale musel se ho zbavit důkladněji,“ řekl Refresheru bývalý kriminalista Matej Snopko.

9. prosince 2023 15:05 Čas čtení 7:34 Šamani na Haiti prý měli tajemný prášek, který dokázal změnit člověka na zombie. Pomocí voodoo dělali z lidí své otroky Šamani na Haiti prý měli tajemný prášek, který dokázal změnit člověka na zombie. Pomocí voodoo dělali z lidí své otroky

O motivu vraždy policie zatím neinformovala, ale mezi lidmi, kteří si zažili údajně nesnesitelné chování oběti, se často jako potenciální motiv zmiňuje hněv a pomsta. S touto verzí souhlasí Snopko i bývalý soused oběti Peter, kterého jsme telefonicky kontaktovali.

Tak jako mnoha dalším lidem, i Peterovi mimořádně znepříjemňovala život. „Vyletěla na mě a začala mi mlátit pěstí do skla a vyčítat mi, že prý ničím její keře, které vlastnoručně zasadila. Nic jsem přitom neudělal, jen jsem se stranou auta jemně dotkl keře,“ řekl nám.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 118513 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak prý zavražděná Kristina pravidelně útočila na své sousedy.
  • Co nám o motivu vraha řekl bývalý kriminalista.
  • Jak dlouho trvala pachateli cesta od místa činu k chatce, kde se snažil zbavit těla.
  • Co o vrahovi může vypovídat vlastnictví spousty zbraní a kriminalistické literatury.
Domů
Sdílet
Diskuse