Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
27. července 2022 19:22
Čas čtení 0:43

Kendrick Lamar, Beyoncé i Harry Styles: Takto vypadá letní playlist amerického exprezidenta Baracka Obamy

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Bývalý prezident USA sdílel svůj playlist na Twitteru. Poslechnout si jej můžeš na Spotify.

Bývalý prezident USA Barack Obama zveřejnil na sociálních sítích každoročně očekávaný seznam svých oblíbených letních hitů. Na seznamu nechybí popovky od Beyoncé, Harryho Stylese, singl z nového alba Kendricka Lamara ani soulová klasika od Arethy Franklin. Informuje o tom server Pitchfork.

Barrack Obama
Zdroj: Getty Images/Joe Raedle

„Každý rok s vámi s nadšením sdílím svůj letní playlist, z vašich reakcí se dozvím o spoustě nových umělců – je to příklad toho, jak nás hudba skutečně může všechny spojit. Tady je to, co jsem letos v létě poslouchal. Jaké písničky byste doplnili vy?“napsal Obama na svém twitterovém účtu.

Barack Obama's 2022 Summer Playlist si na Spotify můžeš poslechnout i ty.

Obama pravidelně doporučuje i knihy. Letos podle agentury TASR vybral tituly od autorů, jako je Ezra Klein, Jennifer Egan, John le Carré, Hanya Yanagihara i německo-americký politolog Yascha Mounk.

Domů
Sdílet
Diskuse