Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová TASR
27. července 2022 19:55
Čas čtení 0:33

Sleduj živě přenos z požárem zasaženého Hřenska, oblast snímají 3 kamery

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Sleduj živě přenos z požárem zasaženého Hřenska, oblast snímají 3 kamery
Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Živý přenos sdílí na sociálních sítích Hasičský záchranný sbor České republiky.

S rozsáhlým požárem národního parku České Švýcarsko, který vypukl v neděli a do středy zasáhl na 1 000 hektarů, bojuje téměř 500 hasičů. Nasazena jsou také dvě letadla a sedm vrtulníků včetně slovenského a polského. V národním parku hoří podle ředitele ústeckých hasičů Romana Vyskočila aktuálně především v blízkosti obce Jetřichovice.

Z obce bylo podle agentury TASR preventivně evakuováno 450 lidí. Ohniska v Hřensku se hasičům daří držet pod kontrolou. Uvedl to ve středu mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan.

Hasičský záchranný sbor sdílel na sociálních živé vysílání z postižené oblasti. „Přímý přenos dění v Hřensku. Držte nám palce, ať vše zvládneme,“ uvádí na Twitteru. Kamery zachycují severozápadní směr Hřenska, severovýchodní směr v oblasti Pravčické brány a Kamenickou Stráň.

Domů
Sdílet
Diskuse