Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adéla Ježková
5. srpna 2022 13:47
Čas čtení 0:55

„Reálná břicha jsou zpět.“ Selena Gomez potěšila fanoušky svým body positivity TikTokem

Kategorie:
News
Uložit Uložené
„Reálná břicha jsou zpět.“ Selena Gomez potěšila fanoušky svým body positivity TikTokem
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Zpěvačka svým krátkým videem vyslala jasnou zprávu: své břicho zatahovat nebude.

Zpěvačka ležící v plavkách na lehátku reagovala na zvuk v pozadí, který jí říkal, aby „zatáhla břicho“ (Suck it in). Jedná se o trendující zvuk na TikToku, který ve svých videích využívá mnoho tvůrců.

„Nic zatahovat nebudu, do p*dele,“ vzkazuje Selena Gomez svým divákům pomocí lip syncu. „Reálná břicha jsou zpět, ku*va,“ dodává.

Její úderný vzkaz fanoušky potěšil, uvádí Independent. Jeden z uživatelů například pod video napsal, že se díky zpěvačce cítí dobře ve své kůži. Další ji označují za „jeden z nejlepších vzorů pro mladé lidi“. 

Gomez se k body positivity vyjadřuje opakovaně. „Šla jsem do Jack in the Box a dala si čtyři tacos, tři vaječné rolky, cibulové kroužky a pikantní kuřecí sendvič. Upřímně řečeno, o svou váhu se nestarám, protože lidé ji budou komentovat stejně. ‚Jsi moc malý.‘ ‚Jsi moc velký.‘ ‚Toto mi nesedí.‘ ‚Bla, bla, bla.‘ Jsem dokonalá taková, jaká jsem, ku*va,“ řekla například v jednom ze starších videí na TikToku.

22. února 2024 12:00 Čas čtení 5:38 Měsíc jsem zkoušela ovládnout TikTok a stát se influencerkou. Uspěla jsem, nebo selhala? Měsíc jsem zkoušela ovládnout TikTok a stát se influencerkou. Uspěla jsem, nebo selhala?

Zpěvačka se také otevřeně vyjádřila o přijetí sebe sama během procesu stárnutí. Pro časopis People uvedla, že miluje dospívání a růst. „Když jsem byla mladší, měla jsem z toho strach a myslela jsem si, že už bude můj život vypadat úplně jinak. Ale teď si říkám: ‚Páni, toto jsem vůbec nečekala a nemůžu být víc nadšená.‘ Přestala jsem se starat o to, co na to říkají lidé, a to je úžasné,“ řekla.

Domů
Sdílet
Diskuse