Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
8. srpna 2022 20:45
Čas čtení 0:31

Motýl na prstech tenistky Naomi Osaky i mokrý Lukáš Rohan aneb vítězné snímky World Sports Photography Awards 2022

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Motýl na prstech tenistky Naomi Osaky i mokrý Lukáš Rohan aneb vítězné snímky World Sports Photography Awards 2022
Zdroj: MARIAN CHYTKA/World Sports Awards 2022

Zde jsou vítězové fotografické soutěže World Sports Photography Awards 2022.

World Sports Photography Awards 2022 je sportovní fotografická soutěž, která se koná již třetím rokem. Letos obdržela více než 7 000 příspěvků od fotografů z celého světa v různých kategoriích včetně amerického fotbalu, basketbalu, cyklistiky, gymnastiky a fotbalu. Informuje o tom BBC.

Soutěž je určena profesionálním, poloprofesionálním sportovním fotografům a specializovaným sportovním fotografickým agenturám. „Sportovní fotografie zachycují výjimečné okamžiky a vypráví jedinečné příběhy, ale především vás vtáhnou a odhalí nečekané. Donutí vás znovu se podívat a přehodnotit,“říká spoluzakladatel fotografické soutěže Simon Burton. 

Academy Sports Awards 2022
Zdroj: DAVID GRAY/Academy Sports Awards 2022

Obrázek motýla spočívajícího na konečcích prstů tenistky Naomi Osaky, čtyřnásobné grandslamové vítězky z Japonska, během Australian Open 2021 pořízený fotografem Davidem Grayem byl jmenován celkovým vítězem.

V kategorii vodních sportů dokonce fotograf Morgan Treacy zvítězil se snímkem, na kterém figuruje český kanoista Lukáš Rohan. Ve fotogalerii najdeš vítěze všech 24 kategorií.

Kategorie: Vodní sporty.Český reprezentant Lukáš Rohan v akci během slalomu C1 mužů na vodní cestě Sea Forest v Tokiu v Japonsku. Kanoista získal za akci stříbrnou olympijskou medaili.
Kategorie: Vodní sporty.Český reprezentant Lukáš Rohan v akci během slalomu C1 mužů na vodní cestě Sea Forest v Tokiu v Japonsku. Kanoista získal za akci stříbrnou olympijskou medaili. Zdroj: MORGAN TREACY/World Sports Awards 2022
Kategorie: Americký fotbal.
Hráči Army Black Knights, zastupující Vojenskou akademii Spojených států, sedí v šatně před zápasem proti Navy Midshipmen z US Naval Academy na MetLife Stadium v ​​New JerseyKategorie: Plavání.
Caeleb Dressel vyhrál pro USA zlato na 100 m motýlka ve světovém rekordu na olympijských hrách v Tokiu v červenci 2021.Kategorie: Atletika.
Italka Ambra Sabatini slaví zisk zlata a překonání světového rekordu v ženské paralympijské stovce spolu s krajankami Martinou Caironi a Monicou Contrafatto, které skončily na paralympijských hrách v Tokiu druhé a třetí.Kategorie: Baseball.
Adolis Garcia z Texas Rangers dal homerun Mitchi Hanigerovi ze Seattle Mariners během první směny v T-Mobile Parku v Seattlu ve státě Washington v květnu 2021.
Zobrazit galerii
(23)
Domů
Sdílet
Diskuse