Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
22. srpna 2022 10:50
Čas čtení 0:48

Do Prahy přijede Jack Harlow

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Jack Harlow představí hity z alba Come Home the Kids Miss You.

Držitel tří nominací Grammy Jack Harlow přijede 19. listopadu do Prahy. Fanoušci se můžou těšit na představení jeho hity nabitého alba Come Home the Kids Miss You. Vystoupení proběhne na pražském Výstavišti v Křižíkově pavilonu B. 

Jack Harlow drží přední příčky amerických hitparád a magazín Variety o něm píše jako o hitmakerovi budoucnosti. Na kontě má tři nominace Grammy a šest milionů přehrání na Spotify. Jeho skladba Industry Baby patří mezi sto nejstreamovanějších tracků na Spotify vůbec.

Jack Harlow
Zdroj: Fource Entertainment

Úspěšnou dráhu stvrdil Harlow právě letošní deskou Come Home the Kids Miss You, na které najdeš virální hit Nail Tech nebo First Class„Celé dětství jsem vzhlížel k idolům a díky jejich chování jsem zjišťoval, co je ve společnosti přípustné a co je už za hranou. Chtěl bych teď pro teenagery nastavit nové normy, ve kterých se budou cítit svobodně a překonávat všechny hranice,“ okomentoval svou dráhu i inspiraci pro Rolling Stone.

Fanoušky si získal svým vystoupením v Saturday Night Live nebo na předávání cen MTV, kde předvedl obzvlášť povedenou show. Tu teď představí i českým fanouškům a fanynkám. První vstupenky (795 korun) budou v prodeji už v úterý 23. srpna na stránce fource.cz a od 25. srpna pak v sítích GoOut a Ticketmaster.

Domů
Sdílet
Diskuse