Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
21. srpna 2022 v 16:45
Čas čtení 0:32

V Albánii zatkli čtyři Čechy, fotografovali u tamní zbrojovky. „Zabloudili jsme,“ uvedli po zatčení

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Albánii zatkli čtyři Čechy, fotografovali u tamní zbrojovky. „Zabloudili jsme,“ uvedli po zatčení
Zdroj: Wiki Commons/volně k užití

Informaci potvrdila českým médiím mluvčí ministerstva zahraničí.

Albánská policie v neděli zatkla čtyři Čechy, kteří fotografovali u zbrojovky ve městě Poliçan. Jako první zprávu přinesla albánská média. Serveru Novinky.cz informaci následně potvrdila mluvčí českého ministerstva zahraničí Lenka Do.

Podezřelé chování

„Můžeme potvrdit zadržení českých občanů v Albánii. Jedná se o dva muže a dvě ženy, jejichž totožnost v tuto chvíli nemůžeme sdělit. Albánská policie o případu informovala český zastupitelský úřad, se kterým jsme nadále v kontaktu a vývoj případu sledujeme,“ sdělila serveru mluvčí.

Podle albánského serveru Panorama došlo k zatčení českých občanů poté, co fotografovali u místní zbrojovky. Policie je chytila v tunelu, kde pobývali několik hodin. Dveře do tunelu byly podle policie vylomené. Po dopadení čtveřice uvedla, že jsou turisté a že se pouze ztratili. „Jsme turisté, fotili jsme, zabloudili jsme a vlezli do tunelu. Nemáme žádné špatné úmysly,“citoval server jednoho z nich.

Domů
Sdílet
Diskuse