Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
26. srpna 2022 9:05
Čas čtení 1:00

Ozzy Osbourne: LSD jsem přestal brát poté, co jsem hodinu mluvil s koněm

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Ozzy Osbourne: LSD jsem přestal brát poté, co jsem hodinu mluvil s koněm
Zdroj: Jordan Strauss/Invision/AP/TASR

Britský zpěvák Ozzy Osbourne se rozpovídal o svém divokém životě. Zavzpomínal na 70. léta a na chvíli, kdy přestal užívat LSD. Svěřil se s historkou, po které bylo opravdu rozumné hodit zpátečku.

Ozzy Osbourne se v rozhovoru pro Classic Rock rozpovídal o začátcích své kariéry, ale také o drogách, které v minulosti užíval. Prozradil, že až do 70. let užíval LSD a s drogou přestal až ve chvíli, kdy hodinu mluvil s koněm, informuje NME.

21. srpna 2021 14:30 Čas čtení 9:40 Odřezané prsty, letadla plná kokainu, boj s rakovinou nebo pád do prázdna. To vše zažila heavymetalová legenda Black Sabbath Odřezané prsty, letadla plná kokainu, boj s rakovinou nebo pád do prázdna. To vše zažila heavymetalová legenda Black Sabbath

Rocková legenda Ozzy Osbourne v rozhovoru vyprávěl o natáčení čtvrtého alba své bývalé kapely Black Sabbath, ale také o své zkušenosti s drogami. „Bydleli jsme spolu v domě v Los Angeles, zkoušeli tam, brali spoustu drog a natočili album. Byly to dobré časy,“ řekl zpěvák. 

„V té době bylo v Americe populární přimíchávat si LSD do pití, ale mně to bylo jedno. Polykal jsem hrsti plné papírů. Přestal jsem s tím až ve chvíli, kdy jsem se vrátil do Anglie,“ popsal Ozzy Osbourne. „Vzal jsem si deset papírků LSD a pak jsem se šel projít do pole. Skončilo to tak, že jsem tam asi hodinu stál a mluvil s jedním koněm. Nakonec se kůň otočil a poslal mě do prd*le,“ dodal.

Koukni na Ozzyho legendární odpověď na otázku, jestli je střízlivý. Rozhovor je z roku 2002.

V roce 2018 zpěvák přiznal, že alkoholu a drogám holdoval takřka celý život. Nyní by měl být čistý. „Už nepiju alkohol, nekouřím, neberu drogy... Teď se mi daří dobře a říkám si, jak jsem si mohl myslet, že jít do baru, zfetovat se a dát si všechen ten kokain je zábava,“ řekl v rozhovoru pro Orange County Register. Pak dodal, že kdyby před něj někdo položil pytlík kokainu nebo zbraň, sáhl by raději po zbrani. 

Domů
Sdílet
Diskuse