Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Ilona Hobzová
7. září 2022 9:50
Čas čtení 0:47

VIDEO: Policie pátrá po útočníkovi, který na dětském hřišti napadl pěstmi jiného muže. Agresorovi hrozí dva roky vězení

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Policie pátrá po útočníkovi, který na dětském hřišti napadl pěstmi jiného muže. Agresorovi hrozí dva roky vězení
Zdroj: Policie České republiky

K útoku došlo na dětském hřišti v Praze 6.

Pražští policisté pátrají po výtržníkovi, který v neděli na dětském hřišti v Praze 6 napadl pěstmi do obličeje jiného muže. Napadal ho přibližně půl hodiny. Utekl poté, co jedna z přítomných maminek zavolala policii. Útočníkovi v případě dopadení a odsouzení za trestný čin výtržnictví hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. 

7. září 2022 9:09 Čas čtení 1:01 Žena v Indii chránila holýma rukama dítě před útokem tygra Žena v Indii chránila holýma rukama dítě před útokem tygra

Bezdůvodný útok

K napadení jednačtyřicetiletého muže došlo v Jiránkově ulici v pražských Řepích. Zničehonic k němu přistoupil neznámý muž a uštědřil mu několik ran pěstí do obličeje. „Poté, co poškozený upadl na zem, útočník poodešel o kus dál a v momentě, když se napadený opět postavil na nohy, v útoku pokračoval. Agresor ho takto napadal přibližně půl hodiny a odradila ho až jedna z maminek, která volala na policii,“uvedl mluvčí Richard Hrdina. Útočník se následně lekl a utekl. 

Policie zajistila kamerové záznamy z okolí a muže se jim na několika záběrech podařilo nalézt. Na prvním vybíhá z nedalekého lesíku s klackem v ruce a nahání neznámého muže a na druhém se prochází obchodním centrem. „Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte nebo víte, kde se pohybuje, kontaktujte prosím linku 158,“ vyzval veřejnost Hrdina. V případě dopadení a odsouzení za trestný čin výtržnictví hrozí agresorovi až dvouletý pobyt za mřížemi. 

Domů
Sdílet
Diskuse