Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
12. září 2022 12:17
Čas čtení 0:48

Propichoval pneumatiky Ukrajincům. Muži z Prahy teď hrozí až tři roky odnětí svobody

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Propichoval pneumatiky Ukrajincům. Muži z Prahy teď hrozí až tři roky odnětí svobody
Zdroj: Policie ČR

Podle policie se může jednat o trestný čin poškození cizí věci spáchaný na věci někoho jiného pro jeho národní příslušnost.

Policie zadržela padesátiletého muže, který propichoval pneumatiky ukrajinským řidičům. Je podezřelý pro čin poškození cizí věci spáchaný na věci někoho jiného pro jeho národní příslušnost. Dohromady zničil 35 pneumatik zaparkovaných vozidel a způsobil škody přes 100 tisíc korun. Policie o tom informuje na svých stránkách.

„Kriminalisté muže zadrželi začátkem minulého týdne těsně po činu, kdy poškodil dvě zaparkovaná vozidla v Praze 8 a 9. Ostatně všechny skutky, kterých bylo podle jejich zjištění celkem 24, spáchal v těchto dvou pražských obvodech. Pneumatiky poškozoval z boční části, aby je nebylo možné následně opravit,“ komentuje situaci policejní mluvčí Jan Daněk. Všechna auta měla ukrajinskou registrační značku. Podle policistů to není pouhá shoda náhod.

Pachatel se k poškození pneumatik přiznal. Prováděl je pomoci akumulátorové vrtačky a vrtáku. V současnosti je stíhán za trestný čin poškození cizí věci spáchaný na věci někoho jiného pro jeho národnost, za což mu hrozí až tři roky odnětí svobody. Stíhání je vedeno na svobodě.

Domů
Sdílet
Diskuse