Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
13. září 2022 8:48
Čas čtení 0:42

Známého rappera zastřelili, když jeho přítelkyně zveřejnila lokalitu na Instagramu. Loučí se s ním Cardi B i Nicki Minaj

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Rapper PnB Rock zemřel krátce poté, co jeho přítelkyně zveřejnila lokalitu na sociální síti Instagram.

Populárního rappera PnB Rocka zastřelili v pondělí 12. září v restauraci Roscoe's Chicken & Waffles krátce poté, co jeho přítelkyně tuto lokalitu zveřejnila na svém instagramovém účtu. Šlo o ozbrojenou loupež a podle Los Angeles Times byl rapper cílem kvůli svým drahým šperkům. Krátce po útoku byl ještě převezen do nemocnice, lékaři mu však už nedokázali pomoci. 

PnB Rock má na kontě řadu úspěšných skladeb, na platformě Spotify ho měsíčně poslouchalo více než pět milionů fanoušků. Spolupracoval s interprety, jako jsou Ed Sheeran, Chance Rapper, Kodak Black, Lil Wayne, Wiz Khalifa a mnoho dalších. V rámci americké rapové scény byl stabilním článkem, na kontě má řadu projektů. 

Bezprostředně po zveřejnění smutné zprávy se s rapperem loučili kolegové. 

Cardi B se okamžitě zastala i samotné přítelkyně rappera, která zřejmě udělala chybu, když lokalitu zveřejnila. Myslí si však, že není namístě obviňovat ji z této tragédie. „Jí a zbytku rodiny bychom neměli posílat nic jiného než lásku,“ napsala nejpopulárnější rapperka světa. Slova úcty zveřejnili také členové Migos a rapperka Nicki Minaj, která upozornila na nebezpečí zveřejňování aktuální polohy přes sociální sítě.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Plugged Soundz (@pluggedsoundztv)

Domů
Sdílet
Diskuse