Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
16. září 2022 11:58
Čas čtení 0:50

Světu se představí „nejambicióznější vydání Call of Duty“. Takto bude vypadat

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Světu se představí „nejambicióznější vydání Call of Duty“. Takto bude vypadat
Zdroj: Call of Duty/propagační materiál

Warzone 2.0 je skoro tu.

První oficiální informace o očekávaném pokračování „jedné z největších královských bitev všech dob“ jsou tu. Hra Call of Duty: Warzone 2.0 bude k dispozici od 16. listopadu tohoto roku. A co víc – bude zdarma pro všechny! Pokračování vyjde podle informací na oficiálním webu hry jako součást Call of Duty: Modern Warfare II Season One

Call of DutyCall of DutyCall of DutyCall of Duty
Zobrazit galerii
(7)

Hra obsahuje podle vývojářů obrovskou a detailní novou mapu, která nabízí odlišnou a různorodou geografii. „Je vytvořena doslova od základů s důrazem na to, abyste si naložili svou oblíbenou vlastní zbraň, vpadli dovnitř, prozkoumali rozlehlou krajinu a pořádně se u toho pobavili,“ popisují zástupci společnosti.

Hráči se kromě toho mohou těšit na celou řadu inovací a mnoho dalších detailů – například režim DMZ až pro 100 hráčů. Zároveň díky zavedení proximity chatu spolu budou moci různá družstva komunikovat v reálném čase.

Warzone 2.0 se bude podle The Washington Post odehrávat ve fiktivním herním regionu Al Mazrah v západní Asii. K dispozici bude jak pro konzole minulé (PlayStation 4, Xbox One) a současné generace (PlayStation 5, Xbox řady X|S), tak i pro počítače. Vývojáři hráčům nabídnou také Call of Duty: Warzone verzi pro mobily.

Vrhněte se do obrovské metropolitní oblasti s pobřežními městy, pouští, skalnatými vrcholy, podzemními prostory, průmyslovými oblastmi, řekami. Prozkoumávejte po zemi, vzduchem... a po vodě!

Domů
Sdílet
Diskuse