Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
24. září 2022 11:44
Čas čtení 1:05

Světový šampion v kickboxu Vašek Sivák se porve se slovenskou MMA legendou Tomášem Deákem

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Světový šampion v kickboxu Vašek Sivák se porve se slovenskou MMA legendou Tomášem Deákem
Zdroj: OKTAGON MMA

Souboj legend Vašek Sivák vs. Tomáš Deák se uskuteční 27. 12. na turnaji FNC 3 v Brně. Bojovat se bude podle pravidel boxu.

Organizace Fight Night Challenge oznámila velkolepý zápas pojmenovaný jako „Souboj legend“, který uvidíme na turnaji FNC 3 v Brně. V ringu se proti sobě postaví světový šampion v kickboxu Vašek Sivák a jeden z nejznámějších slovenských MMA zápasníků Tomáš Deák. Bojovníci se utkají v boxu.

Tomáš Deák je bývalým šampionem bantamové váhy organizace OKTAGON MMA a pás držel i v ruské organizaci Fight Night Global (dnes známá jako AMC Fight Nights). Jednatřicetiletý bojovník v současné době působí v organizaci ACA, kde má aktuálně dvě výhry v řadě.

18. září 2022 2:36 Čas čtení 6:21 Dokonalá bouře šampiona a noc plná překvapení. Takto vypadal velkolepý turnaj OKTAGON 35 Dokonalá bouře šampiona a noc plná překvapení. Takto vypadal velkolepý turnaj OKTAGON 35

Třiadvacetiletý Sivák je v ringu dosud neporažený. Jeho skóre v kickboxu činí 19 výher bez jediné porážky. „Bad Boy“, jak si bojovník přezdívá, je světovým šampionem nejprestižnější kickboxerské organizace WAKO.

Kromě celé řady dalších úspěchů z amatérského i profi ringu se Sivák v roce 2020 stal také mistrem České republiky v klasickém boxu (váha do 69 kg). I proto by měl do boxerského souboje s Deákem nastoupit v roli velkého favorita.

Anketa:
Kdo podle tebe odejde jako vítěz?
Vašek Sivák.
Tomáš Deák.
Vašek Sivák.
89 %
196 Hlasů
Tomáš Deák.
11 %
23 Hlasů

Vašek Sivák se podle pravidel boxu představil letos i na turnaji OKTAGON Underground v pražské O2 areně. Jeho soupeřem se stal současný bantamový šampion Oktagonu Jonas Mågård. Tomu ale Sivák nedal šanci – ve čtyřech kolech dánského „žraloka“ s přehledem přeboxoval a nenechal se prakticky ničím ohrozit.

Turnaj Fight Night Challenge se uskuteční 27. prosince 2022 v brněnské Zoner Boby Hall. Kromě bitvy Sivák vs. Deák uvidíme také měření sil bojovníků Karola Ryšavého s Markem Bartlem, které fanoušci mohou znát zejména z působení v organizaci OKTAGON MMA. Představí se i rapper Frayer Flexking, který se pobije s influencerem Imim „Baronem“ Štefánikem, účastníkem slovenské řady reality show Farma.

vašek siváksiváksivákTOMÁŠ DEÁK
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse