Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tento článek vznikl v rámci mediální spolupráce s TV Markíza
Sponzorovaný obsah
26. září 2022 16:00
Čas čtení 0:50

Kanárské ostrovy zasáhla tropická bouře Hermine. Ovlivnila také natáčení show Love Island

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené

Účastníky i štáb evakuovali do bezpečí.

Na ostrovech zrušili lety, hrozí sesuvy půdy a několik míst je bez elektřiny. Kanárské ostrovy v neděli v noci zasáhla tropická bouře Hermine, v důsledku které vydala španělská vláda nejvyšší výstrahu. Na ostrovech vydatně prší, fouká, hrozí sesuvy půdy a na více místech je problém s elektřinou. Letiště na ostrovech Tenerife, La Palma, El Hierro, Lanzarote a La Gomera zrušila lety.

love island
Zdroj: TV Markíza


V této oblasti na ostrově Gran Canaria aktuálně točí reality show Love Island Česko & Slovensko z produkce TV Markíza. Bouře omezila i její natáčení, když museli štáb spolu s účinkujícími evakuovat. „Tropická bouře Hermína, která zasáhla Kanárské ostrovy, ovlivnila i natáčení reality show Love Island Česko & Slovensko. Všichni účinkující, stejně jako členové štábu jsou v bezpečí. Situace s počasím se na ostrově zlepšuje,“ uvedl Andrej Slaninka, PR Manažer TV Markíza.


I přes omezení, která vyplynula z počasí, show pokračuje dál. Dnes tak budeš moci na VOYO zhlédnout speciální díl Love Island. „Fanoušci Love Islandu nebudou ochuzeni o dnešní díl. Už večer se mohou těšit na speciální epizodu na Voyo, ve které uvidí, jak se jejich ‚srdíčka‘ z důvodu tropické bouře stěhují z jedné vily do druhé, jak se vyrovnali se změnou prostředí a co jim nejvíce chybí v jejich nových provizorních domovech,“ dodal Andrej Slaninka, PR Manažer TV Markíza.

love island, kanárske ostrovylove island, kanárske ostrovylove island, kanárske ostrovylove island, kanárske ostrovy
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse