Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková ČTK
26. září 2022 18:44
Čas čtení 0:31

V rodinném domě u Prahy byli nalezeni čtyři mrtví lidé. Policie zjišťuje, zda nezemřeli násilnou smrtí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V rodinném domě u Prahy byli nalezeni čtyři mrtví lidé. Policie zjišťuje, zda nezemřeli násilnou smrtí
Zdroj: Wikimedia Commons/Kevin.B

Tragédie se odehrála v rodinném domě v okrese Praha-východ. Dvěma obětem nebylo ještě ani 15 let.

Na místě jsou vyšetřovatelé a znalci, řekla ČTK v pondělí odpoledne policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

„Jde o nález čtyř osob bez známek života, v současné době na místě intenzivně pracují středočeští kriminalisté, výjezdová skupina a znalci. Zjišťujeme, zda osoby nezemřely násilnou smrtí,“ uvedla mluvčí. Kdo mrtvé našel, není z dosavadních informací jasné.

26. září 2022 10:31 Čas čtení 0:35 Střelba v ruské škole: Útočník zabil 13 lidí včetně dětí Střelba v ruské škole: Útočník zabil 13 lidí včetně dětí

Podle serveru tn.cz se událost stala v obci Měšice, policie to ale nepotvrdila. Schneeweissová pouze uvedla, že jde o obec v Praze-východ. „Zjišťujeme, jak k úmrtí došlo,“ dodala mluvčí. Více informací zatím neměla k dispozici.

Server rovněž uvádí, že by se pravděpodobně mělo jednat o rodinné příslušníky, což potvrdil i ​místostarosta Malešic Pavel Žižka. „Ano, s politováním musím konstatovat, že je to tak, jednalo se o jednu rodinu – rodiče a dvě nezletilé děti ve věku do 15 let,“ řekl pro tn.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse