Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta ČTK
29. září 2022 13:12
Čas čtení 0:52

V Praze hořelo Lamborghini. Kriminalisté nevylučují žhářství

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Praze hořelo Lamborghini. Kriminalisté nevylučují žhářství
Zdroj: HZS Praha

K požáru došlo v pražských Vysočanech.

Požár v noci na dnešek v pražských Vysočanech zničil luxusní osobní auto Lamborghini. Majitel odhadl škodu na 11 milionů korun. ČTK to dnes sdělil mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Kriminalisté nevylučují to, že auto někdo úmyslně zapálil, řekl ČTK mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

K požáru přijeli hasiči a policisté kolem půlnoci, a to do Freyovy ulice. Z fotografií zveřejněných hasiči vyplývá, že vůz hasili u provozovny prodejce luxusních aut Advantage Cars. Příčinu ohně dnes zjišťují hasičští a policejní vyšetřovatelé, vzali s sebou i psa na vyhledávání akcelerantů hoření, uvedl Rybanský. „Kriminalisté nevylučují cizí zavinění,“ dodal policejní mluvčí.

K požáru vyjely dvě jednotky hasičů, podle fotografií zasáhl zejména zadní část vozu s motorem. „Požár zničil prakticky celý automobil,“ uvedl Kavka.

K zapálení aut došlo v Praze i na začátku letošního roku. Dvojice žhářů tehdy zapálila desítky aut a kontejnerů v Praze 3 a 8. Motivem jejich žhářských útoků bylo podle policistů vyjádření negativního vztahu k vlastní práci. Jeden z pachatelů se totiž sám živil jako popelář. Roli měly sehrát ale i drogy a alkohol.

Domů
Sdílet
Diskuse