Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ema Stanovská
1. října 2022 14:39
Čas čtení 0:35

VIDEO: Belle Hadid nastříkali na tělo sprej. Ten se změnil na úchvatné šaty

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Belle Hadid nastříkali na tělo sprej. Ten se změnil na úchvatné šaty
Zdroj: Getty Images/Estrop

Modelka Bella Hadid se na pódiu zjevila jen v kalhotkách tělové barvy, odcházela však v krásných šatech, které jí technici nastříkali přímo na tělo.

Módní značka Coperni v pátek během pařížského týdne módy předvedla neobvyklou show. Na pódium poslala modelku Bellu Hadid jen v kalhotkách tělové barvy, aby ji vzápětí „obklíčili“ tři technici, kteří jí na tělo nastříkali sprej. Ten se za několik vteřin změnil na úchvatné bílé šaty, ve kterých se modelka prošla po molu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa i-D (@i_d)

Sprej v plechovce byl podle Vogue speciální materiál fabrican, který „ztvrdne“ na nositelný textil. Fabrican se nachází v plechovce ve formě kapaliny, ale ve skutečnosti je vyroben z bavlny nebo ze syntetických vláken, která po nastříkání přilnou k tělu. Lze je však snadno odstranit a opětovně přeměnit na tekutý roztok.

Společnost, která materiál vyvinula, nicméně tvrdí, že na něm nebude vydělávat a na módní přehlídce sloužil jen k vyvolání emocí.

Značka Coperni je známá svými odvážnými výtvory – v dubnu se stala virální jejich kabelka z ručně foukaného skla, kterou nosila například Kylie Jenner či Doja Cat.

Domů
Sdílet
Diskuse