Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
3. října 2022 v 11:35
Čas čtení 1:00

OKTAGON MMA oznámil největší zápas roku 2022. Karlos Vémola se v odvetě pobije se šampionem Patrikem Kinclem

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
OKTAGON MMA oznámil největší zápas roku 2022. Karlos Vémola se v odvetě pobije se šampionem Patrikem Kinclem
Zdroj: OKTAGON MMA

Patrik Kincl vs. Karlos Vémola v O2 areně 30. prosince 2022. Komu bude na konci patřit trůn střední váhy organizace OKTAGON MMA?

Organizace OKTAGON MMA oficiálně potvrdila odvetný zápas mezi šampionem střední váhy (84 kg) Patrikem „Inspektorem“ Kinclem (26:10) a bývalým šampionem této divize Karlosem „Terminátorem“ Vémolou (33:6). Bojovníci se o titul poperou 30. prosince 2022 na turnaji v pražské O2 areně.

Zápas Vémola vs. Kincl 2 dostal název Zúčtování. Mezi oběma zápasníky už od prvního vzájemného zápasu v roce 2018 panují napjaté vztahy a dá se očekávat, že „trash talk“ mezi nimi se v následujících měsících ještě vyostří.

27. září 2022 v 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka

Patrik Kincl a Karlos Vémola patří k nejzvučnějším jménům česko-slovenské scény, i proto by se tento zápas měl stát tím nejostřeji sledovaným duelem, který se na domácí půdě v letošním roce uskutečnil.

„Odveta a nejočekávanější zápas domácí scény o titulový pás šampiona OKTAGON MMA!

Souboj šampionů a rivalita, jaká na scéně nemá obdoby. Dva muži, dvě velké osobnosti, dva příběhy a pouze jeden vítěz!“ uvedla organizace k souboji.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Pro šampiona Patrika Kincla se bude jednat o druhou obhajobu titulu. V první obhajobě šampionského pásu porazil na turnaji v Brně Alexe Lohorého, kterého rychle ukončil v prvním kole, a následně získal finanční bonus 50 tisíc korun za nejlepší výkon večera. Polovinu peněz následně věnoval na dobročinné účely.

Karlos Vémola se šampionem střední váhy stal na konci roku 2020, kdy porazil Alexe Lohorého po pěti kolech. O pás později přišel, když před soubojem s Milanem Ďatelinkou nesplnil váhový limit. V současné době je Vémola šampionem polotěžké váhy (93 kg), kterým se stal po svém posledním zápase v červenci s Aleksandarem Ilićem.

Domů
Sdílet
Diskuse