Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
3. října 2022 7:52
Čas čtení 0:52

Nehoda v centru Bratislavy. Řidič narazil do zastávky, zemřeli čtyři lidé

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nehoda v centru Bratislavy. Řidič narazil do zastávky, zemřeli čtyři lidé
Zdroj: Hasičský a záchranný zbor, TASR/Alexandra Kubalová

Po nehodě na místě zemřeli čtyři lidé a sedm bylo zraněno. Podle starostky Starého Města bude počet obětí ještě vyšší.

Řidič v centru Bratislavy, v části Staré Město, narazil do zastávky MHD, kde stálo několik lidí. Hasiči po příjezdu vyprošťovali lidi z vozidla a zpod něj. Podle dosavadních informací sboru na místě zemřely čtyři osoby, dalších sedm utrpělo zranění. Starostka Starého Města později uvedla, že osob zemřelo pět a deset se jich zranilo. Řidič měl být údajně pod vlivem alkoholu.

„K tragické dopravní nehodě došlo dnes po 22:15 na Zochově ulici v bratislavském Starém Městě, kde osobní automobil narazil do zastávky MHD. V době incidentu se na autobusové zastávce nacházelo několik osob,“ napsali bratislavští hasiči na Facebook. Na místo se brzy dostavilo také několik jednotek policie.

Policie v současnosti na místě stále vyšetřuje okolnosti nehody. Podle starostky Starého Města Zuzany Aufrichtové a bývalého primátora metropole Matúše Valla měl být řidič pod vlivem alkoholu. Na autobusové zastávce mělo být také několik mladých lidí, kteří čekali na spoj na internáty do Mlýnské doliny.

Dopravu ve směru od Hodžova náměstí k mostu SNP stahuje policie do jednoho jízdního pruhu. Na veřejnost apeluje, aby při řízení dbala zvýšené opatrnosti. „Policisté Krajského ředitelství policie v Bratislavě na místě provádí všechny potřebné úkony. Občany vyzýváme, aby se do Petržalky vydali alternativní cestou, pokud je to možné,“ píše policie na sociální síti. Zároveň žádá veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací kontaktovala linku 158 a pomohla policistům s vyšetřováním.

Domů
Sdílet
Diskuse