Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek
16. října 2022 9:06
Čas čtení 0:53

VIDEO: Deontay Wilder zničil soupeře tvrdým KO v 1. kole. Po prohrách s Tysonem Furym se vrátil v plné síle

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
VIDEO: Deontay Wilder zničil soupeře tvrdým KO v 1. kole. Po prohrách s Tysonem Furym se vrátil v plné síle
Zdroj: Getty Images/Al Bello

Deontay Wilder nepotřeboval ani tři minuty na to, aby Roberta Helenia ukončil.

Americký boxer a bývalý šampion organizace WBC Deontay Wilder se vrátil zpět do vítězného sedla. V sobotu se mezi šestnácti provazy střetl s finským boxerem Robertem Heleniem, boj však příliš dlouhého trvání neměl. „The Bronz Bomber“ dostál své přezdívce a Fina na konci prvního kola tvrdou pravačkou z ústupu poslal přímo na podlahu ringu. Američan tak slavil velmi rychlý knock-out.

„Když bojuješ s Wilderem, musíš být v životní formě. (...) Dovolil jsem mu, aby na mě dosáhl, a když to udělal, zaútočil jsem,“ popsal podle The Guardianu Wilder po výhře, jak si knock-outový úder připravil.

16. října 2022 7:53 Čas čtení 4:51 Světoví bojovníci, české hvězdy a tvrdá ukončení. Toto byl velkolepý turnaj Oktagon 36 Světoví bojovníci, české hvězdy a tvrdá ukončení. Toto byl velkolepý turnaj Oktagon 36

Pro Wildera, který má na kontě 43 výher a z toho 42 na knock-out, se jedná o první výhru od roku 2019. V letech 2020 a 2021 utrpěl dvě tvrdé porážky s britským boxerem Tysonem Furym, který Američana nejprve obral o pás šampiona a posléze opasek obhájil.

The Guardian připomíná, že Deontay Wilder je nyní opět blízko šanci zabojovat o titulový pás těžké váhy. Kdo se však stane jeho příštím soupeřem, zatím není jasné.

Mezi potenciálními jmény dalších soupeřů je například světový šampion Oleksandr Usyk, držitel pásů WBA (Super), IBF, WBO, IBO a magazínu The Ring, ale případně také bývalí šampioni Anthony Joshua a Andy Ruiz Jr.

Domů
Sdílet
Diskuse