Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
22. října 2022 v 19:20
Čas čtení 0:55

Nové album Taylor Swift překonalo rekord v počtu streamování na Spotify

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nové album Taylor Swift překonalo rekord v počtu streamování na Spotify
Zdroj: Flickr/Sebastian Vital/volně k užití

Deska Midnights spatřila světlo světa teprve v pátek, ale okamžitě překonala rekord na Spotify.

Populární zpěvačka Taylor Swift vydala v pátek nové album Midnights, které okamžitě překonalo dosavadní rekordy v počtu streamování na Spotify, informuje The Guardian. Swift svým fanouškům na Instagramu poděkovala za to, že „udělali něco ohromujícího“ a ke 13 písním přidala další nové skladby.

21. října 2022 v 12:10 Čas čtení 0:14 Sergei Barracuda: Okolnosti ze mě udělaly samotáře. Dozrávat jsem začal až ve třiceti (Videorozhovor) Sergei Barracuda: Okolnosti ze mě udělaly samotáře. Dozrávat jsem začal až ve třiceti (Videorozhovor)

Taylor Swift vydala 21. října nové album s názvem Midnights, a ještě než hodiny odbily půlnoc, nová deska překonala dosavadní rekordy v počtu streamování na Spotify. „Ještě než hodiny stihly odbít půlnoc 22. října, Taylor Swift překonala rekord v počtu streamů za jediný den v historii Spotify. Gratulujeme,“ napsala společnost na Twitteru

Na příspěvek okamžitě zareagovala samotná zpěvačka a poděkovala všem svým fanouškům. „Jak můžu mít takové štěstí, že jste tady a děláte něco tak ohromujícího?! Co se to vůbec stalo?!?!?!“ poděkovala svým fanouškům. 

Na svém Instagramu pak Swift své fanoušky potěšila překvapením. Ke 13 novým skladbám, které na albu Midnights najdeš, přidala dalších 7 nových písní. „Na naší cestě za tou magickou třináctkou jsme napsali i další písně. Říkám jim ‚3am tracks‘. V poslední době se mi líbí pocit, že se s vámi můžeme podělit o více z našeho tvůrčího procesu, jako to děláme u skladeb From The Vault. Takže toto jsou ‚3am‘, můžete si je poslechnout už teď,“ napsala. 

Domů
Sdílet
Diskuse