Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
5. listopadu 2022 8:47
Čas čtení 0:48

Policie pátrá po šestnáctileté Veronice z Chebska. Již týden o sobě nedala vědět

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po šestnáctileté Veronice z Chebska. Již týden o sobě nedala vědět
Zdroj: Policie ČR

Pokud víš, kde se dívka nachází, kontaktuj policii.

Policisté pátrají po pohřešované šestnáctileté dívce z Lubů na Chebsku. Šestnáctiletá Veronika R. je štíhlé postavy a měří zhruba 170 centimetrů. Má dlouhé hnědé vlasy, hnědé oči a pod levým okem má viditelnou jizvu. Může na první pohled vypadat starší.

Na pravém rameni má vytetované srdíčko s černými květinami a v nose piercing ve tvaru podkovičky. Při posledním setkání se svou matkou na sobě měla černou mikinu a černé kalhoty. Pohřešovaná Veronika neužívá žádné léky a není v ohrožení života.

Dívka měla 25. října přijet do místa svého trvalého bydliště z Výchovného ústavu a dětského domova se školou Počátky, kde je umístěna – zpět do zařízení se měla vrátit o pět dní později. To ovšem nenastalo. 

„Po příjezdu na Chebsko byla dívka v kontaktu se svou matkou, se kterou se viděla ve středu 26. října v jednom z hotelů ve Františkových Lázních. Poté byla žena se svou dcerou v kontaktu přes mobilní telefon. Od pátku 28. října o sobě dívka nepodala svým příbuzným ani známým žádnou zprávu,“ popsal situaci policejní mluvčí Jakub Kopřiva v prohlášení umístěném na webu Policie ČR.

3. května 2024 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

V případě, že máš jakékoli informace k pohřešované Veronice R., volej na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrať na nejbližší policejní služebnu.

policie pohresovana
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse